Catering – The Good Food

Catering

Met veel cateringervaring en uitstekend personeel is Restaurant The Good Food de ideale cateraar in de omgeving van Utrecht. We realiseren catering op maat voor iedere gelegenheid, met verse producten en voor een eerlijke prijs.

BBQ
Geniet van een compleet verzorgde barbecue op externe locatie! De perfecte barbecue kenmerkt zich haar echte vlees en heerlijke grill kunsten. Bij Restaurant The Good Food doen we er alles aan om zo’n bijzondere barbecue beleving op locatie te verzorgen. Eet je liever vegetarisch of wil je halal vlees? Bij restaurant The Good Food is dit allemaal mogelijk!

Wij houden rekening met specifieke dieet- en allergiewensen en/of eetmomenten.

Lunch
Ben je op zoek naar smakelijke en vers bereidde catering in Utrecht? Wij van restaurant The Good Food bereiden voor jou en jouw collega’s heerlijke broodjes, salades en echte Streetfood snacks zodat jullie na de lunch weer volle gang aan de slag kunnen. Wij denken graag mee en houden rekening met specifieke dieet- en allergiewensen en/of eet-momenten.

Streetfood Buffet
Streetfood is hip, lekker en zeker een trend tegenwoordig. Maar echte streetfood gerechten worden gemaakt door een chef-kok uit Azië. Het geweldige gevoel van buiten eten en met iedereen bij kletsen is dan ook de ideale setting voor een catering. Samen genieten van veel verschillende gerechten, maar vooral de ter plekke bereide gerechten. Liever een foodtruck op locatie? Dat is ook zeker mogelijk! Wij hebben een eigen foodtruck.